Leave Your Message
Компанијата Воведmi3
ABOUT_US_img

ВОВЕД НА КОМПАНИЈАТА за нас

Jiyu Machinery Manicuring Co., Ltd. Основана во доцните 1990-ти, е модерно претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство и услуги. Има фабрика од речиси 20.000 квадратни метри.
Компанијата е основана во 2008 година и почна да се фокусира на производство на дупчалки во ред, како почетна точка за сечење во областа на машините за обработка на дрво. 2015 година, се роди сопствената марка „Сен Лаи“ машини. Во исто време, во производство беше пуштена и петстраната дупчалка. Првата саморазвиена шестстрана дупчалка беше развиена во втората година, а електронската пила започна масовно производство во истата година.
 • Компанијата зафаќа површина од
  337 +
  Површина
 • Искуство за развој на компанија
  3 +
  години

 • Искусни вработени
  8 +
  Професионалци
 • Производи за задоволување на различни потреби
  674 +
  производ

Корпоративна култура за нас

случај
ad_ico_02
Истражете ги карактеристиките

Компанија за услуги и маркетинг четири во едно, сеопфатна групна компанија со повеќе патенти за пронајдок. Се извезува во повеќе од 40 земји, вклучувајќи ги Европа и Соединетите Држави, а неговите сервисни места покриваат повеќе од 30 провинции и градови низ целата земја.

производ 1
ad_ico_03
Истражете ги карактеристиките

Од 2020 година до денес, По две генерации на незапирливи напори, Jiyu Machinery Manufacturing Co., Ltd. стана компанија со две производствени и преработувачки бази, речиси 20.000 квадратни метри работилници и речиси 300 вработени.

случај_2
ad_ico_04
Истражете ги карактеристиките

Jiyu Machinery премина од врвното претпријатие за обработка на дрво во Гуангдонг во светот и стана добро позната R&D машини за обработка на дрво и производствена база дома и во странство.

Зошто да не одберете нас за нас

фотобанка (2)1g7q

Системи на повеќе производи

Петте главни системи на производи на Jlyu ви обезбедуваат приспособени фабрички решенија во сите аспекти за да ги задоволат вашите различни потреби.

Компанијата главно произведува целосен асортиман на производи од типот на плочи, вклучувајќи центар за обработка на машина за сечење ЦПУ, ЦПУ дупчење, дупчење странични дупчиња со ЦПУ, автоматска машина за лепење на рабовите, електронска пила, шестстрана вежба, дупчалка за редица за обработка на дрво, панелна пила за обработка на дрво, шарка за обработка на дрво вежба и друга механичка опрема;
ABOUT_JIYU512

Прилагодени услуги

Врз основа на богатото искуство, обезбедете им на клиентите најсоодветно решение за реалната природа на фабриката.

Обезбедете моќна интеграција на платформата на синџирот на снабдување, обезбедувајќи помошни објекти и опрема за поддршка како што се брусење, компресија на воздух, централен систем за отстранување прашина и третман на издувните гасови. Соработувајте со клиентите за да изградите експериментален центар за тестирање, да акумулирате богата и разновидна оптимизирана библиотека за процеси на производи и да имате инженери за апликации со долгогодишно искуство во примената во индустријата како гаранција
ABOUT_JIYU1ypc

Моќна услуга по продажбата

Искусниот тим по продажбата ви ја обезбедува најдобрата услуга.

Компанијата располага со висококвалитетен стручен технички тим и воведува високопрецизна опрема за производство и обработка и комплетна опрема за тестирање. Детално произведената опрема е со одличен квалитет и има воспоставено совршен систем за услуги по продажбата.
01

Прашање за ценовник Прашање за ценовник

Jiyu е едно од најисплатливите претпријатија за машини за обработка на дрво во Кина, а неговите производи се извезуваат во повеќе од 30 земји во странство, станувајќи меѓународен бренд.

икона