Leave Your Message
Prezantimi i Kompanisëmi3
ABOUT_US_img

HYRJE E KOMPANISË rreth nesh

Jiyu Machinery Manicuring Co., Ltd. E themeluar në fund të viteve 1990, është një ndërmarrje moderne që integron R&D, prodhimin dhe shërbimin. Ajo ka një fabrikë prej afro 20,000 metra katrorë.
Kompania është themeluar në vitin 2008 dhe ka filluar të fokusohet në prodhimin e shpimeve me rresht, si pikënisje për prerjen në fushën e makinerive të përpunimit të drurit. 2015, lindi makineritë e markës vetanake "Sen Lai". Në të njëjtën kohë, stërvitja me pesë anë u vu në prodhim. Stërvitja e parë me gjashtë anë e zhvilluar vetë u zhvillua në vitin e dytë, dhe sharra elektronike filloi prodhimin masiv në të njëjtin vit.
 • Kompania mbulon një sipërfaqe prej
  337 +
  Zona
 • Përvoja e zhvillimit të kompanisë
  3 +
  vjet

 • Punonjës me eksperiencë
  8 +
  Profesionistë
 • Produkte që plotësojnë nevoja të ndryshme
  674 +
  produkt

Kulturë korporative rreth nesh

rast
ad_ico_02
Eksploroni veçoritë

Një kompani shërbimesh dhe marketingu katër në një, një kompani e grupit gjithëpërfshirës me patenta të shumta shpikjesh. Ai eksportohet në më shumë se 40 vende, duke përfshirë Evropën dhe Shtetet e Bashkuara, dhe pikat e shërbimit të tij mbulojnë më shumë se 30 provinca dhe qytete në të gjithë vendin.

produkti 1
ad_ico_03
Eksploroni veçoritë

2020 e deri më sot, Pas dy brezash përpjekjesh të pandërprera, Jiyu Machinery Manufacturing Co., Ltd. është bërë një kompani me dy baza prodhimi dhe përpunimi, afro 20,000 metra katrorë punishte dhe afro 300 punonjës.

rasti_2
ad_ico_04
Eksploroni veçoritë

Makineri Jiyu ka shkuar nga sipërmarrja më e mirë e përpunimit të drurit në Guangdong në botë dhe është bërë një bazë e njohur e kërkimit dhe zhvillimit të makinerive të përpunimit të drurit dhe e prodhimit brenda dhe jashtë vendit.

Pse na zgjodhet ne rreth nesh

photobank (2) 1g7q

Sisteme të shumta produktesh

Pesë sistemet kryesore të produkteve të Jlyu ju ofrojnë zgjidhje të personalizuara të fabrikës në të gjitha aspektet për të përmbushur nevojat tuaja të ndryshme.

Kompania prodhon kryesisht një gamë të plotë të produkteve të llojit të pllakave, duke përfshirë qendrën e përpunimit të makinerive prerëse CNC, shpimin CNC, shpimin e vrimave anësore CNC, makinën automatike të brezit të skajeve, sharrën elektronike, stërvitjen me gjashtë anë, stërvitjen e rreshtit të përpunimit të drurit, sharrën e panelit të përpunimit të drurit, menteshën e përpunimit të drurit stërvitje dhe pajisje të tjera mekanike;
ABOUT_JIYU512

Shërbime të personalizuara

Bazuar në përvojën e pasur, ofroni klientëve zgjidhjen më të përshtatshme për natyrën aktuale të fabrikës.

Siguroni një integrim të fuqishëm të platformës së zinxhirit të furnizimit, duke siguruar pajisje ndihmëse dhe pajisje mbështetëse si lëmimi, kompresimi i ajrit, sistemi qendror i heqjes së pluhurit dhe trajtimi i gazit të shkarkimit. Bashkëpunoni me klientët për të ndërtuar një qendër testimi eksperimentale, grumbulloni një bibliotekë të pasur dhe të larmishme të optimizuar të procesit të produktit dhe keni si garanci inxhinierë aplikacioni me vite përvojë aplikimi në industri
ABOUT_JIYU1 ypc

Shërbim i fuqishëm pas shitjes

Një ekip me përvojë pas shitjes ju ofron shërbimin më të mirë.

Kompania ka një ekip teknik profesional me cilësi të lartë dhe prezanton pajisje prodhimi dhe përpunimi me precizion të lartë dhe pajisje të plota testimi. Pajisjet e prodhuara në mënyrë të përpunuar janë të një cilësie të shkëlqyer dhe kanë krijuar një sistem të përsosur shërbimesh pas shitjes.
01

Kërkim për Çmimtari Kërkim për Çmimtari

Jiyu ka qenë një nga ndërmarrjet me kosto më efektive të makinerive të përpunimit të drurit në Kinë, dhe produktet e saj eksportohen në më shumë se 30 vende jashtë shtetit, duke u bërë një markë ndërkombëtare.

ikonën