Leave Your Message
Машина за лепење на рабовите
01 02 03 04

Серија на производи

Петте главни системи на производи на Jiyu ви обезбедуваат приспособени фабрички решенија во сите аспекти за да ги задоволат вашите различни потреби

Гуангдонг Jiyu Машини Производство

За нас

Jiyu Machinery Manicuring Co., Ltd. Основана во доцните 1990-ти, е модерно претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство и услуги. Компанијата располага со висококвалитетен стручен технички тим и воведува високопрецизна опрема за производство и обработка и комплетна опрема за тестирање. Детално произведената опрема е со одличен квалитет и има воспоставено совршен систем за услуги по продажбата.

 • 30000
  + m
  2
  Површина
 • 1538 година
  +
  Производи
 • 19
  +
  Вработен
 • 7
  +
  Години

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

Дваесет години професионален интегриран давател на услуги за производство на мебел од панели.

КВАЛИФИКАЦИИ НА КОМПАНИЈАТА

Сертификат за патент, CE. (Ако ви требаат сертификати за Кур, ве молиме контактирајте со нас

Mawv
Mawv
Мадк
M7bu
Сертификат 22
Сертификат 123
Уверение 134
IMG_9375npp
IMG_9381i6u
IMG_9380b5o
IMG_9374rvq
Меки
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

СЛУЧАИ НА ПРОЕКТ

Дваесет години професионален интегриран давател на услуги за производство на мебел од панели.

01 02

Подготвени да го започнете вашиот проект?

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ