Leave Your Message
Makinë e brezit të skajeve
01 02 03 04

Seria e produkteve

Pesë sistemet kryesore të produkteve të Jiyu ju ofrojnë zgjidhje të personalizuara të fabrikës në të gjitha aspektet për të përmbushur nevojat tuaja të ndryshme

Prodhimi i Makinerive Guangdong Jiyu

Rreth nesh

Jiyu Machinery Manicuring Co., Ltd. E themeluar në fund të viteve 1990, është një ndërmarrje moderne që integron R&D, prodhimin dhe shërbimin. Kompania ka një ekip teknik profesional me cilësi të lartë dhe prezanton pajisje prodhimi dhe përpunimi me precizion të lartë dhe pajisje të plota testimi. Pajisjet e prodhuara në mënyrë të përpunuar janë të një cilësie të shkëlqyer dhe kanë krijuar një sistem të përsosur shërbimesh pas shitjes.

 • 30000
  +m
  2
  Zona
 • 1538
  +
  Produktet
 • 19
  +
  Punonjës
 • 7
  +
  vite

PSE NA ZGJODHET NE

Njëzet vjet ofrues profesional i integruar i shërbimit për prodhimin e mobiljeve me panele.

KUALIFIKIMET E KOMPANISË

Certifikata e Patentës, CE. (Nëse keni nevojë për Certifikata të Kursit, Ju lutemi Na kontaktoni

Mavv
Mavv
Madq
M7bu
Certifikata 22
Certifikata 123
Certifikata 134
IMG_9375npp
IMG_9381i6u
IMG_9380b5o
IMG_9374rvq
Mcky
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

RASTET E PROJEKTIT

Njëzet vjet Ofrues i Shërbimeve të Integruara Profesionale për Prodhimin e Mobiljeve të Panelit.

Gati për të filluar projektin tuaj?

NA KONTAKTONI